Ontstoppingswerken in appartementen, woningen en bedrijven
Ook voor moeilijk bereikbare plaatsen zijn wij uw redder in nood!

Gummersbach Jim - Ontstoppen

Gummersbach Jim kan alle leidingen ontstoppen! Of het nu gaat om een toilet, een bad of een lavabo die met een verstopping te maken heeft, wij zorgen voor een snelle oplossing!

Het juiste materiaal

Professioneel en correct materiaal zijn noodzakelijk om een snelle oplossing te kunnen garanderen. Wij beschikken dan ook over een hogedrukmachine van 200 bar waar diverse slangen op aangesloten kunnen worden. Op die manier kunnen verstoppingen in huizen meteen volledig opgelost worden en wordt voorkomen dat deze snel terugkeren. Ook een veer en diverse andere draagbare machines zijn voorhanden om elk probleem aan te pakken. Al het materiaal wordt in onze bestelwagen geordend zodat we meteen aan de slag kunnen van zodra we bij u aankomen. Wij voeren ontstoppingswerken uit in Brecht maar ook in gans Antwerpen en de Kempen.

Elk type gebouw

Of het nu gaat om een rijwoning, een winkel of een appartement dat zich op de twintigste verdieping bevindt, Gummersbach Jim zorgt voor de oplossing van uw verstopping of lek. Ook het opsporen van geurhinder met behulp van cameradetectie kan probleemloos uitgevoerd worden. Bel ons meteen indien u ontstoppingswerken regio Brecht wenst te laten uitvoeren door een vakman die van aanpakken weet!

Wij staan 24/7 voor u klaar

Ontstoppingen, camera-inspectie, geur- en lekdetectie, riolerings- en kleine sanitair werken.

Tel.: 03 500 09 9203 500 09 92

Gummersbach Jim

Mastboomdreef 13
2960 Brecht

T: 03 500 09 9203 500 09 92

BTW BE 0678.939.721

Contacteer ons

contact

Contact