Scheiden van rioleringen volgens wettelijke verplichtingen
Deskundige aannemer verzorgt al uw rioleringswerken

De rioleringen in België moeten aan heel wat wettelijke voorschriften voldoen. Zo is het noodzakelijk dat regenwater en afvalwater gescheiden worden wanneer u een nieuwbouw zet of grote renovatiewerken onderneemt. Om al deze werken goed en correct te laten verlopen is het noodzakelijk om beroep te doen op een ervaren professional die perfect weet wat de wettelijke voorschriften zijn. Gummersbach Jim helpt u graag bij het realiseren van het scheiden van uw rioleringen in Brecht en Antwerpen.

Goede plaatsing is cruciaal

Goed geplaatste aflopen waar water niet blijft staan maar meteen naar de hoofdriolering afgevoerd wordt, zijn van zeer groot belang. Wanneer dit namelijk niet het geval is, kunt u last krijgen van verstoppingen die op zich weer geurhinder kunnen veroorzaken. Bovendien zijn er hoge boetes wanneer u geen correcte aansluiting op het rioleringsnetwerk realiseert.

Contact

Neem gerust contact op indien u meer info wenst betreffende de plaatsing, aansluiting, vernieuwing of het scheiden van rioleringen in Brecht en omstreken. Gummersbach Jim staat klaar om u met raad en daad bij te staan!. Ook voor camera inspectie bij verstoppingen kunt u steeds contact opnemen. U krijgt een gratis offerte op maat!

Wij staan 24/7 voor u klaar

Ontstoppingen, camera-inspectie, geur- en lekdetectie, riolerings- en kleine sanitair werken.

Tel.: 03 500 09 9203 500 09 92

Gummersbach Jim

Mastboomdreef 13
2960 Brecht

T: 03 500 09 9203 500 09 92

BTW BE 0678.939.721

Contacteer ons

contact

Contact